BorsaBox

28. aug

Mit, hol, merre- Lelőhely tipp Depot




Emlékszem az első, átgondolt kézműves alkotásom egy pirított tésztából készült nyaklánc és karkötő volt. 9 éves voltam és baromi büszkén hordtam, egészen addig, amíg zsizsikes nem lett.
Előtte volt só-lisz-gyurma díszek és gyertya viasszal ’festett’ kép, de az igazi alkotási vágy ez idő tájt költözött belém és fertőzött meg végérvényesen.
Amikor úgy 6-7 évvel ezelőtt elkezdtem scrapbookozni, a hobbis kellékeim száma hirtelen megsokszorozódott. Addig sem volt kicsi a készletem, de ezzel a technikával sok apró kiegészítő; szalagok, gombok, színes, egyszínű papírok illetve új szerszámok, mint a szegecselő vagy a különböző mintákat vágó kések, ollók száma meggyarapodott és új festékek, bélyegzők, stencilezők költöztek be az egyre kisebbnek bizonyuló szekrénybe, dobozokba. Jobb nem is belegondolni, miket lehet elkölteni ezekre a felszerelésekre. Na de egy idő után már pont ez nem volt mindegy, így igyekeztem olyan helyeket felkutatni, ahol jobb áron, nagyobb választékból tudtam válogatni.
Ma már vannak bejáratott helyeim, ahol tudom, ugyan azt találom, csak olcsóbban. Rengeteg dolgot rendelek az internetről, mert még mindig jobban jövök ki a végén, annak ellenére, hogy Hong Kong-ból vagy Quebec-ből jön a termék.

Elsőnek jöjjön egy internetes lelőhely, ami igaz, ami igaz itthonról nem elérhető, egészen Németországig kell menni érte, de inspirációs ötletgyűjtő helynek sem utolsó, sőt!
 Sokszor felugrok erre az oldalra azért, hogy új formákat, szín kombinációkat lássak.
Ha pedig mégis Németországban járnátok, feltétlenül nézzetek be a Depotba. Hiszen ez valóban az a hely, amivel kapcsolatban esküszöm, ha itthon is lennének üzletei, csak ott lógnék énidős programként. 


Depot
A Depot egy német cég, országszerte sok-sok üzlettel. Kreatív kiegészítőket, design tárgyakat, hobbi kelléket (részben dekor) és végeláthatatlan enteriőrhöz kapcsolódó termékeket forgalmaznak. Évszakot, ünnepeket követve újul meg a kínálat és a katalógusuk, és nincs olyan periódus az évben, hogy ne villogna az a varázs szó, hogy SALE avagy leértékelés.
Egy Depot üzlet, olyan egy lakás át-, berendező személynek, mint egy igazi édességbolt egy csokifüggőnek. Viszont az óriás mogyorókat elnyelő csokik helyett itt szalagok, kész ajtódíszek, apró kiegészítők, kütyük, változatos méretű és színű üveg áruk, de még komplett kerti vagy konyhai garnitúra is kapható.
Ha kint járnátok Németországban, akkor ezt a helyet a Top 10 ’meg kell nézni’ lista pontjai közül ne hagyjátok ki ;)

A hely hangulatát és ízlésvilágát tükrözendő, jöjjenek a képek, amiket az aktuális katalógusból illetve még a nyáron, a heidelbergi üzletben fotóztam:




















Kép forrása: Depot Magazine
Elérhetőség: www.depot-online.com

A BorsaBoxot megtalálod a Facebookon is!


komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása