BorsaBox

15. jún

Mennyé' moziba és nézd meg a Deadpool 2-t! FILMAJÁNLÓ

deadpool-2-banner-cable-banned-disneyland-photo.jpg

Nemrég kimenőztünk az urammal és mint a ’gyerekek időszámítás’ előtti, két lelkes mozilátogató, hova máshova, ha nem moziba mentünk. Megnéztük az eddigi filmes élményeim legképtelenebb, legidiótább és egyik szerethetőbb filmjét, a DEADPOOL 2 –t. Ha láttad az első részt, akkor tudod mire ezek a fenti jelzők. Ha nem, akkor tessék pótolni! Aki bújt, aki nem: jöjjön most 5+1 ok arra, hogy miért nézd meg te is Ryan Reynolds szuperhős alakítását...most, hogy már lassan kikopik a mozikból.

02b61b74eaec1060b56a3fcfed42ecc24a457a2e_hq.jpg

  1. Beteg humor

Amióta 6 hét alatt kivégeztem a Game of Thrones, Trónok harca 7 évadát, azóta a levágják, átszúrják, kibelezik, széttépik filmes jelenetek látványára, nem mondanám, hogy immunis vagyok, de maradjunk annyiban, hogy nachost is tudok közben enni és nem jön vissza. Szóval a Deadpoolban minden ilyen van, de olyan beteg humorral van átitatva (nem az ilyen tudom mit tettél paródiafilmes kategória), hogy igazából, ha jön is ilyen jelenet, a hunyorgás alatt a füledet hegyezed a poénért.

a-deadpool-ass6.jpg

deadpool-2-poster-9-600x889-600x418.jpg

deadpool_2_on_set-1.jpg

  1. Szeretünk Ryan Reynolds

A film főszerepét Deadpoolt, Ryan Reynolds játssza. A pasi kanadai. A pasi vancouver-i születésű és teljesen képben van azzal, hogy a ’ne vegyem magamat komolyan’ gomb nyomogatása, sikert hoz. Ebben a filmben egészem pontosan rátalált erre a gombra és nagyon komolyan veszi ennek ki-be kapcsolgatását. A filmben nem csak starring-olt, de írta is és producelizálta is a storit. Kiváló arányban tolja a hazafiságot és még a csúnyán lebőgött Green Lantern filmért is gyönyörű a bocsánatkérése.

dbbfc21e6605a6f5a6df761db698262a.jpg

  1. I love Vancouver

Bizony bizony, Vancovert nem ússzátok meg. Hogy még a két útibeszámlómon túl (megírtam már a másodikat is?...) is újra felhozom…. J

20160709_140529_ed_small_1.jpg

Mert, hogy hol a bánatba ne forgatta volna Reynolds (vagyis David Leitch a John Wick és az Atomic Blonde apukája) a filmet, mint British Columbia gyöngyszemében, a varázslatos Vancouverben.

deadpool-vancouver_small.jpg

Mivel a 2016-os nyári vakációnk alatt napi átlag 25.000 lépést tettem meg a városban...

20160712_234514_ed_small_1.jpg

tavaly pedig a gyerekekkel is bőséges mennyiségű kilométert tettünk a lábunkba Vancouvert bejárva, a filmet látve a híd jelenet kapcsán - mégha mutáns lények szelték is azt át- ellágyult nosztalgiával gondoltam vissza arra, amikor én is átszeltem jet laggel fertőzött mutánsként.

psx_20160711_193239_ed_small_small.jpg

deadpool-2-lions-gate-bridge.png

De a belvárosban felvett üldözős jelenetben még egyik-másik üzletet is felismertem. Például a Black Goat kasmír boltot, ami közel a szállodánkhoz, a West Georgeon volt/van. 

maxresdefault_small.jpg

..vagy épp a Science World gömb épületét az öböl csücskében...

deadpool-on-gv_small.jpg

Vancouver izgalmas város és nem csak a kasmír bolt miatt. Majd látni fogjátok, szóval már azért a pár távolabbi és föntről vett képért is megéri megnézni a filmet.

aerial-sunset-vancouver_small.jpg

  1. Zokogás nem lesz, de..

Persze, hogy majd lesz benne síros rész!? Hát lett. Tök mindegy volt, hogy előtte az egyik Marvel figura lett elektromosan lesokkolva egy szökőkútban, volt benne egy kis érzelmi szál, na!

deadpool-2-1200-1200-675-675-crop-000000.jpg

  1. A láthatatlan szereplő

Nem lövöm le a poént, hogy ki ő, de úgy röhögtem, amikor kiderült, Vanisher, a láthatatlan mutáns alakítója. A legszebb az, hogy kb két másodpercig tűnik fel. Azért egy ekkora kaliberű színésznél kíváncsi lennék, hogy a 2 másodperces szereplés milyen gázsit hozott össze neki.

deadpool2-218229.jpg

 

+1 Ez MARVEL

Nekem aztán lehet MARVEL vagy DC szuperhősös a film, én mindegyiket megnézem. Persze biztosan vannak olyanak, akik egyiknek rajongói, a másiknak nem, de hát ugye nem focimeccsről van szó, így szerintem bőven beleférhet ez mindenkinek. Időnként meg aztán jó látni, hogy a különböző szuperhősök hogyan oldják meg a világmegmentő szitukat, merthogy ugye az alap az az, hogy mindannyian a magunk módján hétköznapi szuperhősök vagyunk. Ez nem mese, úgyhogy csak tessék elhinni ezt.

31492302_1624372060992771_1029380502663987200_n.jpg

Ennek tudatában pedig, ma este megyek olvasok majd egyet a gyerekeknek, ágyba kergetem őket, rendetrakok a konyhában és a nappaliban, visszaülök majd aztán a géphez és megpitykézem a következő bejegyzés képeit- mondjuk egy futós motiválós bejegyzését ;) - majd lefekvés előtt még olvasok egy kis Márait :)

Aloha,

Orsi

 photos via internet

and BorsaBox

FRISSÍTÉS!

Éles meglátású Veronka barátnőm indítványozására, gyorsan körbenéztem a youtube-on, és mire jók a bartinők, ha nem arra, hogy zenei szakértelmükkel lámpát gyújtsanak a kis bukókban:  megtaláltam A nagybetűs etűdzárót, A kiegészítést, amivel felkerülhet az Í-re a pont és Deadpool pátosza heppi enddel zárulhat, íme:

 

videos via youtube

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása