BorsaBox

11. máj

Üdvözlőlap inchies technikával




 Nem volt egyetlen egy hónap sem, hogy ne jutott volna az eszébe. Azon gondolkodott, hogyan, miért és miért akkor vált ketté az útjuk olyan hirtelen. Dühöngött, agyalt, a hibást kereste. Tudta, remélte, félt, büszkén kiállt az igazáért, megértett, szomorkodott, felejteni akart…de nem ment.
Nem ment, mert mindig az agyába villant az a sok jó, rossz közös emlék, az együtt nevetés, az ökörködés, a kedvesség, a megértés, a testvériesség, még akkor is, ha a vége- akkor, jó egy éve- olyan kesze-kusza, egymásra mutogatós, sértődött hátat fordítással záruló történet volt…..
De az igaz barátokat, még ha zsigeri mélységekből táplált makacsság akarná is szétválasztani, sem tudnak meglenni egymás nélkül. Ki hamarabb, ki később indul el a másik felé, mint alvajáró a háztetőn a Hold felé. Lehet benne szomorúság, düh, csalódás, majd megértés, megbocsátás, szeretet.
Ilyen a barátság.
Nem kapjuk ezt senkitől, nem jön magától. Ezt választjuk. És ha nagyon akarunk, akkor teszünk érte, önzetlenül, szívből, majd észrevesszük: minden ott folytatódik, ahol anno abbahagytuk.
Egyszerre törékeny viszony és sziklaszilárd kapocs; jó vigyázni rá, megéri.


 Hozzávalók 

-         Scrapbook kartonok
-         Gombok
-         Szalagok
-         Chipboard díszek
-         Cérna, tű varráshoz
-         Strasszkő
-         Miltonkapocs (szív formájú)
-         Mintalyukasztó (virág mintájú)
-         3D ragasztó
-         …és sok-sok szeretet :)  


Elkészítés:
Elsőként készítsd el az alap kártyát. Ez egy kinyitható, belső kétoldalas kártya. Érdemes meggondolni, hogy mekkora négyzeteket akarunk majd kivágni a fő motívumoknak. Ezt követően a négyzetek díszítésében tényleg csak a fantázia szab határokat. Vágni, tépni, varrni, ragasztani engedni, hogy az érzéseink vigyék a kezünk.
Az Inchies technikában lényegében az a legjobb az, hogy a rendezett alapra, olyan szabálytalanul vagy legalább is olyan személyes szabályrendszerrel lehet felhelyezni a díszeket, hogy azt öröm nézni. ha akarod egy színű, ha akarod csak a téma ugyan az. Formáld alakítsd úgy, ahogy azt a fantáziád diktálja.



Kövess Facebook oldalamon: itt és további inspiráló ötletet kaphatsz nap, mint nap!



komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása