BorsaBox

14. feb

Valentyin szeress ma, de izomból vagyis csapold meg az irodai írószer készletet



Valentin-nap, Bálint-nap van ma. Ma aztán úgy kell szeretni, mint annak a rendje. 
Tegnap villám felmérést végeztem családom beszélni tudó férfi tagjai között (1 főnyi férj), ugyan hányadán áll ezzel a szerelmes ünneppel.

Következő párbeszéd:

Én: Te holnap lesz Valentin-nap? (a létező leghülyébb hülye nő kérdés)
Ő:....Igen?...lehet...

…. szóval ma nem fogom szeretni, de az év többi napjára fegyverszünetet kötök.
xxxx


Most szóljon ez a post azoknak, akik valamilyen értelmezhetetlen körülmény miatt mégis rezignált arckifejezéssel tudtak elmenni az elmúlt egy hétben az összes ájlávjús lifi, cuki-muki plüss kisegér, szívet szorongató rózsaszín kiscica vagy az egyhúsz magas zsiráf mellett, aminek a nyakában Be my valentine táblácska lóg.
Szóval, ha mindez kimaradt, akkor figyelj. Továbbá azoknak is hasznos lehet a mostani bejegyzés, akik pont ma jutottak a döntésre, hogy a mellkasukban feszítő őrült szerelmet bizony ma kinyilatkoztatják vagy rádöbbentek, hogy mégis Ő az igazi, akivel tegnap örökre összevesztek. És persze mindazok, akik ennek a szükségszerűtlen, szeress ma, de izomból ünnepnek nem tudtak ellenállni (lásd jómagam), legyen itt egy villám kreatív projekt így lassan munkaidő végére. Igyekeztem olyan projektet hozni mára, amit még az irodában fellelhető irodaszer készlet is elbír.


Hozzávalók – céges irodaszerkészletből

-         1 db A5-ös lap (az A5-ös méret az A4-es fele. Így két kártyát is készíthetsz…bár én nem reklámoznám, hogy a másik pasinak is sikerült egy hetyke lapot kanyarítani)
-         színes papírok (bármilyen karton, színes anyag, ami fellelhető pl. számlatömb fedlap, postázó bellap, rossz parkolásért büntetési csekk piros mikulás zacsija stb.)
-         kötöző madzag a reciről, ha nincs akkor piros kiemelő filc, így legalább lesz elég piros szín a képen
-         1 db szuper vékonyan író toll, olló, ragasztó


Elkészítés

Kivágod a szíveket, felragasztod őket abban a kompozícióban, ahogy gondolod. Ne felejtsd el a piros szárakat és a masnit! A tollal körben a lap szélét kimintázod, mintha varrott lenne és kész az sk. Valentin-napi üdvözlőlap. Ha ettől nem olvad el a párod, akkor lehet a zsiráfot kellett volna megvenni ;)


Üdv, Borsa

További színes ötletért ugorj fel a BorsaBox facebookos oldalára ;)

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása