BorsaBox

23. máj

Kedd'csütörtök

205_3_small.jpg

Hetente, kétszer,

csillag és teljesítménytúrázni szoktam.

Autopilot módON.

 205_1_small.jpg

13.40 Pakold össze a táskájukat. Ha kész vagy, vidd az ajtóhoz, öltözz fel, gügyürgesd meg a kutyát és húzzál le gyorsan az autóhoz.

Ülj be a kocsiba (1). Teperj az iskolához.

14.30 Várj a gyerekre. Várj a gyerekre, amíg végre kiengedik. Várj a gyerekre, amíg végre kiengedik és felöltözik.

Puszild meg a gyereket. Puszilgasd meg nagyon és fűzd le az iskolai témákról. Mondd neki, hogy nagyon örülsz, hogy újra látod. És ez tényleg így is van!

Ülj be a kocsiban (2), kérdezd meg bekötött-e magát. Kösd be magadat is.

14.50 Érkezz meg pontosan az edzésére. Küld el öltözni. Várj. Most vehetsz két mélyebb légvételt és be is csukhatod a szemedet.

Ha visszajön mondd neki: Érezd jól magad az edzésen.” Nézz utána, gyönyörködjék benne milyen szép és ügyes. A gyönyörködésére van pár perced, mert aztán jobban szeretik, ha kint gyönyörködsz az aktuális időjárásban.

15.45-ig csendes pihenőd van. Tehát ülj be a kocsiba (3) Opciók időeltöltésre:

a, gyors kisbevásárlás

b, méggyorsabb nagybevásárlás

c, ’jesssszusom, a kutyát még nem volt sétálni’ tűzoltás

d, kocsiban ülve sztondulás (javaslom utóbbit sokszor)

bónusz opció: szép időben sétálj egyet és semmire se gondolj

205_4_small.jpg

15.50 Menj el a kisebbikért az oviba. Szállj ki a kocsiból, menj fel a gyerekért: Várj a gyerekre. Várj a gyerekre, amíg végre kijön. Várj a gyerekre, amíg végre kijön és felöltözik.

Puszild meg a gyereket. Puszilgasd meg nagyon és hagyd hadd időzzön el az óvodai témákon. Mondd neki, hogy nagyon örülsz, hogy újra látod. És ez tényleg így is van!

16.10 Ülj be a kocsiba (4), kérdezd meg bekötötte-e magát. Kösd be magadat is.

16.22 Szállj ki a kocsiból, vidd fel az edzésre, öltöztesd fel, mert még nem megy neki teljesen egyedül. Ha elkészültetek mondd neki: Érezd jól magad az edzésen.” Nézz utána, gyönyörködjék benne milyen szép és ügyes. A gyönyörködésre most 15 perced van. Beszélgess az anyukákkal, itt felkaphatsz egy-két füled mellett korábban lehullott infót. Beszélgess másról is, a többi anyuka is örülni fog a témaváltásnak.

16.50 Ülj be a kocsiba (5) Érkezz meg ötig a nagyobbik edzésére. Ha felöltözött öleld meg, ez megy mindig magától is és ő is szereti. Kérdezd meg milyen volt az edzés. Hallgasd a gyereked mindkét füleddel. Add a kezébe a szendvicset-vizet-nasit. Vezesd át az autót a délután ötös forgalmon a másik gyerek edzésére, majd ott töltsétek el szépen az időt a naggyal. Menni fog, tudod te ezt.

17.59 Tárt karral fogadd a tárt ajtóból kizúduló gyerekek közül a sajátodat. Izzadt kis pofázmányából söpörd ki a haját és erőszakolj rá (áhh nem úgy, de úgy!) egy puszit, mert ő az 5 évével ugye ezt már nem szereti.

18.22 Ülj be a kocsiba (6), kérdezd meg bekötötték-e magukat. Kösd be magadat is.

18.30 Szállj ki a kocsiból (hanyadszorra is?) Szedd össze az edzéscucc egyet, edzéscucc kettőt akassz a nyakukba mindent, amit elbírnak, vedd a hátadra a gyerek iskolatáskáját, fogd a fogad közé a bevásárlásból a szatyrot, lökd be lábbal az autó ajtaját ( soha ilyet) és csukd be a füleddel a központizárat.

Menj fel a gyerekekkel a lakásba. Rugdosd le az örömtől extázisba esett kutyát a derekadról, vezényelj mindenkit be a fürdőszobába ( a kutyát nem kell), vegyél egy ..ok kettő nagy levegőt, majd fújd ki. Ne nézz se balra se jobbra; indulj meg, de lendületből a fürdőszobában a ’ki pisil és zuhanyzik  elsőnek’ lemezt szkreccselő gyerekeid irányába és az aznapra tartogatott erőd utolsó ágyúit bevetve kezd meg az esti zuhi-házi-vacsi-tv-olvasás-nyavajgás-fektetés-elfelejtettük elkészíteni-aludj most már-jó éjszakát kört.

 

Jó éjszakát, szép álmokat nektek is!

 Borsa

205_6_small.jpg

 

Ha magadra ismertél,

akkor szerintem bírni fogod ezeket a felületeket is.

A Facebookon ITT találsz,

az Instagramon ITT!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása